• 1ᵉ & 2ᵉ hypotheekadvies gesprek gratis

7 dagen per week bereikbaar |   KANTOOR MOBIEL

Verhuizen

Verhuizen komt vaak voor! U wilt groter wonen of kleiner. Misschien wilt u naar een geschikter locatie voor uw kinderen of vrienden. Neemt u de huidige hypotheek mee of sluit u de hypotheek over naar een voordelige hypotheek. En is er restschuld? 

Ons onafhankelijk adviseur van Brabant Hypotheken geeft u het advies wat voor u voordelig en aantrekkelijk is! 

Onafhankelijk deskundig hypotheekadvies bij verhuizen

Brabant Hypotheken adviseert je graag in de juiste hypotheekvorm. Samen bekijkt u welke hypotheekvorm het beste bij uw nieuwe situatie past. Tevens is hij ook de aangesproken persoon voor uw financieel plaatje. Brabant Hypotheken is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan u een correct advies geven over de situatie bij verhuizen!
Het eerste en tweede hypotheekadvies gesprek (kennismakingsgesprek) bekijkt ons deskundig adviseur welke mogelijkheden voor u geschikt zijn en welke situatie gewenst is.

De planning is het belangrijkst!

Onze onafhankelijke werkwijze

Onze hypotheekadviseur levert onafhankelijk hypotheekadvies. Wij hebben geen (ongesproken) samenwerkingsverbanden met banken of makelaars. Tegelijkertijd bemiddelen wij voor vrijwel alle aanbieders.

Hierdoor geniet u van een ruime keuze in mogelijkheden en kunt u uw ideale woning kopen voor een betaalbare hypotheek. Uw wensen en mogelijkheden staan het gehele traject bij ons centraal.

Omdat wij één aanspreekpunt hanteren, bent u verzekerd van continuïteit in uw financiële planning. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Waarom kiezen voor ons?

Als u behoefte heeft aan advies op het gebied van het aanvragen, afsluiten of oversluiten van uw hypotheek, dan raden wij de diensten van onze ervaren en veelzijdige hypotheekadviseur aan.

Wist u al dat bij ons niet alleen het eerste, maar ook tweede adviesgesprek compleet gratis is? Wilt u in dat gesprek een second opinion aanvragen? Ook dat is dan geheel kosteloos.

Een ander voordeel van onze aanpak, is dat wij advies aan huis leveren. Dit kan zowel binnen als buiten de kantooruren. Benader ons om een datum en tijd voor een gratis adviesgesprek te plannen.

Uw specialist in hypotheekadvies

Neem contact op met onze hypotheekadviseur als u voorzien wilt worden van persoonlijk en passend hypotheekadvies.

U bereikt Brabant Hypotheken door te bellen naar 040-2985822 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Met behulp van ons hypotheekadvies kunt u straks uw droomwoning tegen een betaalbare hypotheek kopen.

Afspraak

Op uw gewenste
locatie!

Spoedcontact

Tijden

Ma t/m Za 09.00 - 21.00
Zondag alleen op afspraak

Regio's;
(Staat uw regio er niet bij? Bel 040-2985822 of +31620967444 voor een afspraak!)