• 1ᵉ & 2ᵉ hypotheekadvies gesprek gratis

7 dagen per week bereikbaar |   KANTOOR MOBIEL

Verbouwing

U wilt gaan verbouwen in uw bestaande woning? Omdat uw huidige locatie bijzonder geschikt is, en niet wilt verhuizen. Uw woning wordt te klein, want er is een kleine op komst?

U kunt uw plannen uitvoeren!

Verbouwen kan in veel gevallen een gunstig voordeel hebben. Door de verbouwing wordt u huis meer waard.
Er zijn verschillen voor hypotheken tot betrekking van een verbouwing. Ons professioneel hypotheek adviseur helpt u graag verder met deze keuzes. Hij zet samen met u de mogelijkheden op een rijtje en bespreekt de gewenste oplossing.

Wat zijn de voordelen van een verbouwing?

Verbouwing realiseren

Hogere hypotheek
Een hogere hypotheek, door gebruik te maken van een hogere inschrijving van uw plannen.

Rente kan fiscaal aftrekbaar zijn.

In een aantal gevallen is de rente op de lening die u gebruikt om de verbouwing te financieren fiscaal aftrekbaar. Dat geldt onder meer als uw huis uw hoofdverblijf is, dus niet uw vakantiewoning, en als uw eigenaar bent. Uw onafhankelijk adviseur zoekt voor u uit van welke regels u gebruik kunt maken.

Onze onafhankelijke werkwijze

Onze hypotheekadviseur levert onafhankelijk hypotheekadvies. Wij hebben geen (ongesproken) samenwerkingsverbanden met banken of makelaars. Tegelijkertijd bemiddelen wij voor vrijwel alle aanbieders.

Hierdoor geniet u van een ruime keuze in mogelijkheden en kunt u uw ideale woning kopen voor een betaalbare hypotheek. Uw wensen en mogelijkheden staan het gehele traject bij ons centraal.

Omdat wij één aanspreekpunt hanteren, bent u verzekerd van continuïteit in uw financiële planning. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Waarom kiezen voor ons?

Als u behoefte heeft aan advies op het gebied van het aanvragen, afsluiten of oversluiten van uw hypotheek, dan raden wij de diensten van onze ervaren en veelzijdige hypotheekadviseur aan.

Wist u al dat bij ons niet alleen het eerste, maar ook tweede adviesgesprek compleet gratis is? Wilt u in dat gesprek een second opinion aanvragen? Ook dat is dan geheel kosteloos.

Een ander voordeel van onze aanpak, is dat wij advies aan huis leveren. Dit kan zowel binnen als buiten de kantooruren. Benader ons om een datum en tijd voor een gratis adviesgesprek te plannen.

Uw specialist in hypotheekadvies

Neem contact op met onze hypotheekadviseur als u voorzien wilt worden van persoonlijk en passend hypotheekadvies.

U bereikt Brabant Hypotheken door te bellen naar 040-2985822 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Met behulp van ons hypotheekadvies kunt u straks uw droomwoning tegen een betaalbare hypotheek kopen.

Afspraak

Op uw gewenste
locatie!

Spoedcontact

Tijden

Ma t/m Za 09.00 - 21.00
Zondag alleen op afspraak

Regio's;
(Staat uw regio er niet bij? Bel 040-2985822 of +31620967444 voor een afspraak!)