• 1ᵉ & 2ᵉ hypotheekadvies gesprek gratis

7 dagen per week bereikbaar |   KANTOOR MOBIEL

Nieuwbouw kopen

U wilt een nieuwbouwwoning aanschaffen, heerlijk toch!? u kunt zelf bepalen wat u wel en niet wilt in uw nieuwbouwwoning, geheel aanpassen aan uw eigen stijl en smaak.

Ons deskundig adviseur is op de hoogte van alle nieuwtjes en feitjes die de hypotheken aanbieders hebben. Zo bent u gegarandeerd er zeker van dat alles in goede banen wordt geregeld!

Wat zijn de mogelijkheden van een nieuwbouwwoning?

Een nieuwbouwwoning kan in vele gevallen financiële voordelen hebben. Zoals de voorziening zijn gebouwd volgens de laatste normen en de isolatie is verbeterd door de jaren heen.

 

Tijdens de onafhankelijk eerste hypotheekadvies gesprek bekijkt u samen met de deskundig adviseur naar de belangrijkste hypotheekvormen en gunstige voordelen. 

Er zijn verschillen voor hypotheken tot betrekking van een nieuwbouwhuis en een bestaande woning. Ons professioneel hypotheek adviseur helpt u graag verder met deze keuzes.

Wat zijn de voordelen van een nieuwbouwwoning en een bestaande woning?

Nieuwbouwwoning

Prijzen
U betaalt minder. Een nieuwbouwwoning is immers vrij op naam

Bestaande woning

Geen vaste prijs
Op een bestaande woning kan je altijd onderhandelen.

Onze onafhankelijke werkwijze

Onze hypotheekadviseur levert onafhankelijk hypotheekadvies. Wij hebben geen (ongesproken) samenwerkingsverbanden met banken of makelaars. Tegelijkertijd bemiddelen wij voor vrijwel alle aanbieders.

Hierdoor geniet u van een ruime keuze in mogelijkheden en kunt u uw ideale woning kopen voor een betaalbare hypotheek. Uw wensen en mogelijkheden staan het gehele traject bij ons centraal.

Omdat wij één aanspreekpunt hanteren, bent u verzekerd van continuïteit in uw financiële planning. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Waarom kiezen voor ons?

Als u behoefte heeft aan advies op het gebied van het aanvragen, afsluiten of oversluiten van uw hypotheek, dan raden wij de diensten van onze ervaren en veelzijdige hypotheekadviseur aan.

Wist u al dat bij ons niet alleen het eerste, maar ook tweede adviesgesprek compleet gratis is? Wilt u in dat gesprek een second opinion aanvragen? Ook dat is dan geheel kosteloos.

Een ander voordeel van onze aanpak, is dat wij advies aan huis leveren. Dit kan zowel binnen als buiten de kantooruren. Benader ons om een datum en tijd voor een gratis adviesgesprek te plannen.

Uw specialist in hypotheekadvies

Neem contact op met onze hypotheekadviseur als u voorzien wilt worden van persoonlijk en passend hypotheekadvies.

U bereikt Brabant Hypotheken door te bellen naar 040-2985822 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Met behulp van ons hypotheekadvies kunt u straks uw droomwoning tegen een betaalbare hypotheek kopen.

Afspraak

Op uw gewenste
locatie!

Spoedcontact

Tijden

Ma t/m Za 09.00 - 21.00
Zondag alleen op afspraak

Regio's;
(Staat uw regio er niet bij? Bel 040-2985822 of +31620967444 voor een afspraak!)