• 1ᵉ & 2ᵉ hypotheekadvies gesprek gratis

7 dagen per week bereikbaar |   KANTOOR MOBIEL

1ᵉ huis kopen

Uw eerste huis kopen is altijd spannend en wat komt er allemaal bij kijken?

Brabant Hypotheken begeleidt u met een onafhankelijk adviseur bij de aankoop van uw eerste huis en daarbij ook de financiele planning, uw inkomen en wat het meest gunstig is voor uw situatie!

Hoeveel kunt u lenen? En waar kunt u als starter van profiteren?

De onafhankelijk adviseur van Brabant Hypotheken gaat met u samen een berekening maken, zodat u weet wat uw budget is voor een eerste huis!
Ook belangrijk is aan welke voorwaarden, rechten en plichten u gebonden bent alvorens het zoeken van uw droomhuis.

Combinatie van voordelen van een klein en een groot hypotheekadvieskantoor

Bij Brabant Hypotheken wordt u altijd door mij geadviseerd, toch spreek ik van ‘’ons’’. Op basis van mijn jarenlange ervaring met zowel heel grote organisaties als eenmanszaken wilde ik de voordelen van een kleine organisatie met die van een grote samenvoegen. Brabant Hypotheken biedt het beste van twee werelden:

Voordelen kleine organisatie:

Altijd dezelfde adviseur

Persoonlijk contact met altijd dezelfde adviseur, u hoeft niet steeds uw financiële situatie opnieuw uit te leggen. Daarbij komt dat uw financiële planning nooit hoeft worden overgedragen naar een nieuwe adviseur.

Voordelen grote organisatie:

Continuïteit

Gegarandeerde dienstverlening, ook wanneer een adviseur (tijdelijk) uitvalt.

Onze onafhankelijke werkwijze

Onze hypotheekadviseur levert onafhankelijk hypotheekadvies. Wij hebben geen (ongesproken) samenwerkingsverbanden met banken of makelaars. Tegelijkertijd bemiddelen wij voor vrijwel alle aanbieders.

Hierdoor geniet u van een ruime keuze in mogelijkheden en kunt u uw ideale woning kopen voor een betaalbare hypotheek. Uw wensen en mogelijkheden staan het gehele traject bij ons centraal.

Omdat wij één aanspreekpunt hanteren, bent u verzekerd van continuïteit in uw financiële planning. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Waarom kiezen voor ons?

Als u behoefte heeft aan advies op het gebied van het aanvragen, afsluiten of oversluiten van uw hypotheek, dan raden wij de diensten van onze ervaren en veelzijdige hypotheekadviseur aan.

Wist u al dat bij ons niet alleen het eerste, maar ook tweede adviesgesprek compleet gratis is? Wilt u in dat gesprek een second opinion aanvragen? Ook dat is dan geheel kosteloos.

Een ander voordeel van onze aanpak, is dat wij advies aan huis leveren. Dit kan zowel binnen als buiten de kantooruren. Benader ons om een datum en tijd voor een gratis adviesgesprek te plannen.

Uw specialist in hypotheekadvies

Neem contact op met onze hypotheekadviseur als u voorzien wilt worden van persoonlijk en passend hypotheekadvies.

U bereikt Brabant Hypotheken door te bellen naar 040-2985822 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Met behulp van ons hypotheekadvies kunt u straks uw droomwoning tegen een betaalbare hypotheek kopen.

Afspraak

Op uw gewenste
locatie!

Spoedcontact

Tijden

Ma t/m Za 09.00 - 21.00
Zondag alleen op afspraak

Regio's;
(Staat uw regio er niet bij? Bel 040-2985822 of +31620967444 voor een afspraak!)