• 1ᵉ & 2ᵉ hypotheekadvies gesprek gratis

7 dagen per week bereikbaar |   KANTOOR MOBIEL

De hypotheek adviseur

Brabant Hypotheken is een geheel onafhankelijke organisatie binnen een samenwerkingsverband, daarom communiceren we in de ‘’wij’’-vorm.

U hebt echter altijd te maken met dezelfde adviseur, wat is zijn achtergrond, wie is ‘’ik’’?
Ik ben Bert de With, in 1997 begonnen als financieel adviseur, vanaf 2004 ook erkend hypotheekadviseur (SEH), daarna ook hypothecair planner geworden (EHP) en vervolgens weer doorgestudeerd tot gecertificeerd financieel planner (FFP) zodat ik intussen het gehele adviesgebied in de breedte kan overzien, de zogenaamde ‘’helicopterview’’.

Deze ervarings- en kennisachtergrond aangevuld door een brede oriëntering (en mede daardoor out-of–the-box kunnen denken) gecombineerd met inlevingsvermogen, leidt vrijwel altijd tot een advies met veel verbetermogelijkheden.

En dat is toch de belangrijkste reden dat u een adviseur inschakelt?

Praktische voordelen

Gratis eerste én tweede adviesgesprek

Sinds de afschaffing van provisie begin 2013 dient u de kosten van advies zelf te betalen. Om de drempel niet te hoog te maken, bieden de meeste hypotheekadvieskantoren aan het eerste adviesgesprek gratis te doen.

Voor een eventueel vervolggesprek dient u dan wel al te gaan betalen en eerst een opdracht tot dienstverlening te ondertekenen, maar u weet dan nog niet of de betreffende adviseur aan uw wensen kan voldoen. Betalen voor een onzeker resultaat vinden wij niet logisch.

Daarom is bij Brabant Hypotheken ook het 2e adviesgesprek gratis. Wij vinden het namelijk wel logisch dat wij eerst aantonen dat wij uw financiële situatie kunnen verbeteren, u hoeft ons niet op ons woord te geloven.

Klanttevredenheid boven winstoogmerk

Brabant Hypotheken is pas tevreden als u dat bent. Niet voor niets staat deze reden om voor Brabant Hypotheken te kiezen, bovenaan deze lijst. Brabant Hypotheken begrijpt namelijk uitstekend dat alleen dienstverleners die het belang van u als klant vooropstellen, op de lange termijn levensvatbaar blijven. En dus de gehele advisering daarop baseren. In uw belang, maar dus evengoed ook in ons belang. Elke optimaal tevreden klant is voor ons namelijk weer een nieuwe ambassadeur.

De kwaliteit van een advies

Brabant Hypotheken streeft naar een zo hoog mogelijke advieskwaliteit.

Onder andere door veel in de branche belangrijke opleidingen te hebben gevolgd (en voor alle examens geslaagd te zijn) zoals: Erkend Hypotheek Adviseur (EHA), Erkend Hypothecair Planner (EHP) en Gecertificeerd Financieel Planner (FFP).

Daarnaast onder andere door bij de advisering niet slechts uit te gaan van de advisering die volgens de wet minimaal nodig is om uw hypotheek te kunnen blijven betalen. Of u daarbij financieel kunt blijven leven zoals u dat wenst, wordt daarbij namelijk niet in ogenschouw genomen. Dat doet Brabant Hypotheken bij haar advisering aan u wel.

Het uitgangspunt is hierbij dat u altijd zorgeloos kunt blijven wonen en leven zoals u dat wenst. Zodat uw huis altijd uw thuis blijft. Een wellicht klein, maar zeer belangrijk verschil.

En komen wij naar aanleiding van onze analyse meer (financiële) zaken tegen buiten de hypotheek die voor verbetering in aanmerking komen, zullen wij u daar natuurlijk zeker ook op attenderen, het advies van Brabant Hypotheken is namelijk gebaseerd op financiële planning. En dat doet Brabant Hypotheken voor tarieven waarvoor u normaal gesproken slechts het wettelijk minimale advies krijgt.

Combinatie van voordelen van een klein en een groot hypotheekadvieskantoor

Bij Brabant Hypotheken wordt u altijd door mij geadviseerd, toch spreek ik van ‘’ons’’. Op basis van mijn jarenlange ervaring met zowel heel grote organisaties als eenmanszaken wilde ik de voordelen van een kleine organisatie met die van een grote samenvoegen. Brabant Hypotheken biedt het beste van twee werelden:

Voordelen kleine organisatie:

Altijd dezelfde adviseur

Persoonlijk contact met altijd dezelfde adviseur, u hoeft niet steeds uw financiële situatie opnieuw uit te leggen. Daarbij komt dat uw financiële planning nooit hoeft worden overgedragen naar een nieuwe adviseur.

Voordelen grote organisatie:

Continuïteit

Gegarandeerde dienstverlening, ook wanneer een adviseur (tijdelijk) uitvalt.

Onze onafhankelijke werkwijze

Onze hypotheekadviseur levert onafhankelijk hypotheekadvies. Wij hebben geen (ongesproken) samenwerkingsverbanden met banken of makelaars. Tegelijkertijd bemiddelen wij voor vrijwel alle aanbieders.

Hierdoor geniet u van een ruime keuze in mogelijkheden en kunt u uw ideale woning kopen voor een betaalbare hypotheek. Uw wensen en mogelijkheden staan het gehele traject bij ons centraal.

Omdat wij één aanspreekpunt hanteren, bent u verzekerd van continuïteit in uw financiële planning. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Waarom kiezen voor ons?

Als u behoefte heeft aan advies op het gebied van het aanvragen, afsluiten of oversluiten van uw hypotheek, dan raden wij de diensten van onze ervaren en veelzijdige hypotheekadviseur aan.

Wist u al dat bij ons niet alleen het eerste, maar ook tweede adviesgesprek compleet gratis is? Wilt u in dat gesprek een second opinion aanvragen? Ook dat is dan geheel kosteloos.

Een ander voordeel van onze aanpak, is dat wij advies aan huis leveren. Dit kan zowel binnen als buiten de kantooruren. Benader ons om een datum en tijd voor een gratis adviesgesprek te plannen.

Uw specialist in hypotheekadvies

Neem contact op met onze hypotheekadviseur als u voorzien wilt worden van persoonlijk en passend hypotheekadvies.

U bereikt Brabant Hypotheken door te bellen naar 040-2985822 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Met behulp van ons hypotheekadvies kunt u straks uw droomwoning tegen een betaalbare hypotheek kopen.

Afspraak

Op uw gewenste
locatie!

Spoedcontact

Tijden

Ma t/m Za 09.00 - 21.00
Zondag alleen op afspraak

Regio's;
(Staat uw regio er niet bij? Bel 040-2985822 of +31620967444 voor een afspraak!)