• 1ᵉ & 2ᵉ hypotheekadvies gesprek gratis

7 dagen per week bereikbaar |   KANTOOR MOBIEL

Is uw hypotheekaanvraag elders afgewezen?

Uw hypotheekaanvraag is elders afegewezen? Wij kijken graag met u verder wat de mogelijkheden zijn voor een hypotheek en verzekeringen! Raadpleeg onze professionele adviseur en neem contact op!

Bel naar telefoonnummer 040-2985822 en wij maken een afspraak om u van uniek hypotheekadvies te voorzien.

Meer dan alleen hypotheekadvies

Bert de With is al in 1997 begonnen als financieel adviseur. Later verbreedde hij zijn werkveld met het volgen van opleidingen tot hypotheekadviseur (SEH), hypothecair planner (EHP) en gecertificeerd financieel planner (FFP).

Dankzij deze ruime kennis, kan hij financieel advies geven vanuit de zogeheten ‘helicopter view’. Een ander voordeel van Brabant Hypotheken is dat u geniet van het beste van twee werelden. Enerzijds een persoonlijke aanpak en een flexibele werkwijze. Anderzijds een ruim kennisnetwerk en hoge advieskwaliteit.

Kies ook voor deze specialist met al 20 jaar ervaring.

Onze onafhankelijke werkwijze

Onze hypotheekadviseur levert onafhankelijk hypotheekadvies. Wij hebben geen (ongesproken) samenwerkingsverbanden met banken of makelaars. Tegelijkertijd bemiddelen wij voor vrijwel alle aanbieders.

Hierdoor geniet u van een ruime keuze in mogelijkheden en kunt u uw ideale woning kopen voor een betaalbare hypotheek. Uw wensen en mogelijkheden staan het gehele traject bij ons centraal.

Omdat wij één aanspreekpunt hanteren, bent u verzekerd van continuïteit in uw financiële planning. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Waarom kiezen voor ons?

Als u behoefte heeft aan advies op het gebied van het aanvragen, afsluiten of oversluiten van uw hypotheek, dan raden wij de diensten van onze ervaren en veelzijdige hypotheekadviseur aan.

Wist u al dat bij ons niet alleen het eerste, maar ook tweede adviesgesprek compleet gratis is? Wilt u in dat gesprek een second opinion aanvragen? Ook dat is dan geheel kosteloos.

Een ander voordeel van onze aanpak, is dat wij advies aan huis leveren. Dit kan zowel binnen als buiten de kantooruren. Benader ons om een datum en tijd voor een gratis adviesgesprek te plannen.

Uw specialist in hypotheekadvies

Neem contact op met onze hypotheekadviseur als u voorzien wilt worden van persoonlijk en passend hypotheekadvies.

U bereikt Brabant Hypotheken door te bellen naar 040-2985822 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Met behulp van ons hypotheekadvies kunt u straks uw droomwoning tegen een betaalbare hypotheek kopen.

Afspraak

Op uw gewenste
locatie!

Spoedcontact

Tijden

Ma t/m Za 09.00 - 21.00
Zondag alleen op afspraak

Regio's;
(Staat uw regio er niet bij? Bel 040-2985822 of +31620967444 voor een afspraak!)